ER CITYMESSEN NOGET FOR MIG?

Hvis du er leverandør af varer, produkter og andre ydelser til handelsstandsforeninger, storcentre, turistkontorer, kongrescentre, hoteller, kommuner, museer, turistattraktioner, festivaler, cityforeninger og alle andre som arbejder med aktiviteter og events, forskønnelse af byrummet og naturen omkring. Så er CITYmessen stedet for dig. I kombination med en helt ny og spændende konference: "Alt der skaber liv i byer". 

En unik begivenhed, hvor du kan præsentere, det du er bedst til.


HVEM BESØGER CITYMESSEN


Vi inviterer medarbejdere fra handelsstandsforeninger, storcentre, turistkontorer, kongrescentre, hoteller, kommuner og cityforeninger, som alle arbejder med aktiviteter og events, forskønnelse af byrummet og naturen omkring.

HVEM UDSTILLER PÅ CITYMESSEN


Mød et stort udvalg af leverandører der hjælper med dekorationsmaterialer, sceneopbygning, bymøbler, eventplanlægning, hoppeborge, legeredskaber, udlejning og reklameartikler, slik med logo og mange juleaktiviteter.

KONFERENCEN

"ALT DER SKABER LIV I BYER"

Med konferencen ”Alt der skaber liv i byer” vil vi gerne inspirere alle ildsjæle i Danmark og give dem nye ideer til at gøre deres arbejde ude i byernes cityforeninger, turistområder og lokale foreninger der arrangerer alt fra sport events til byfester, lettere og give alle muligheder for at se på deres arrangementer med nye øjne. Med konferencen tror vi på, at de kan blive klogere på fremtiden, få inspiration til at gøre deres events og arrangementer endnu bedre, og komme hjem med masser af ideer til deres byer og lokalsamfund.Vi glæder os til at byde
dig velkommen til

CITYmessen og konferencen

Alt der skaber liv i byer


Glæd dig til 24. januar 2024 hvor du kan deltage i et helt nyt event.

Messen og konferencen finder sted i Odense Congress Center, og besøgende kan bestiller gratis adgangsbilletter frem til 01-12-23.